Marktplaatsen

Iedereen verdient de beste kans. We werken graag voor ondernemers die het net wat beter kunnen gebruiken dan anderen. En of het dan gaat om het helpen van winkeliers in Coronatijd. Of impactondernemers die wel wat meer omzet kunnen gebruiken. Wij gaan voor jou aan de slag.

Lokaal Kerstpakket

Lokaal Kerstpakket bestaat al meer dan 10 jaar. Het biedt het grootste assortiment kerstgeschenken uit je eigen stad. Grote en kleine werkgevers. Overheid, bedrijf of organisatie. Voor iedereen is er aanbod met meer dan 300 producten per kerstshop.

Lees meer op lokaalkerstpakket.nl

KoopLokaal

Voor gemeente Moerdijk in samenwerking met Surplus ontwikkelden we een nieuwe invulling van de mantelzorgwaardering. Hierdoor kunnen mantelzorgers lokaal een cadeautje uitzoeken en helpen we tegelijkertijd de lokale winkelier en horeca. Dat is win-win-win voor iedereen.

Ga naar kooplokaalmoerdijk.nl

Impact Ondernemen

ImpactOndernemen is het eerste platform met werkelijk alle impact ondernemers met keurmerk in héél Nederland. Je bent impact ondernemer als je één van deze keurmerken voert: PSO, Social Enterprise Nederland of Code Sociale Ondernemingen. Ben je Cedrislid? Dan val je onder het keurmerk van de werkleerbedrijven. Wij helpen impactondernemers zichtbaar te worden voor inkopers met een SROI verplichting en/of een groot maatschappelijk hart.

Bekijk impactondernemen.nl

MedeIn Zutphen

Mensen met mooie ideeën voor hun wijk of buurt helpen van idee tot uitvoering te komen. In samenwerking met de Zutphense Uitdaging helpen we sociale initiatieven groeien tot projecten die positieve impact maken. 

Ga naar medeinzutphen.nl

Kunst & Kadootjes

Betaalbare kunst voor iedereen. Kunst en cultuur zijn van onschatbare voor mensen. Maar kunst is duur, toch? Kunst & Kadootjes levert wereldwijd betaalbare (seriematige) kunst. Voor ieder wat wils. Het magazijn en de servicedesk wordt volledig gerund door collega’s die wat extra ondersteuning hebben.

Bezoek kunstenkadootjes.nl

Duurzaam Digitaal

We zijn ons bewust van onze digitale footprint. We kiezen daarom bewust voor servers in Nederland met volledig groene stroom. Maar de echt “winst” zit in het beperken van ons energieverbruik:

  • Verwijderen van verouderde informatie.
  • Verkleinen van bestanden (b.v. afbeeldingen).
  • Het uitsluiten van buitenlandse bots.
  • Het minimaliseren van code.
  • Het verbeteren van de UX.